Top 5 cele mai elegante portofele de damă din colecția Ilsedo

Top 5 cele mai elegante portofele de damă din colecția Ilsedo
Portofelul este un accesoriu nelipsit din geanta oricărei femei. Totuși, acesta este recunoscut ca având o utilizare unisex: atât bărbații, cât și femeile au cel puțin un astfel de accesoriu sau ceva similar.

Utilitatea portofelelor este principalul motiv pentru care acestea sunt printre cele mai întrebuințate accesorii. Ne putem lipsi de o brățară, însă nu și de locul în care documentele, banii și actele personale sunt organizate.

În timp ce unele femei aleg portofele în stilul casual sau sport, fiind adeptele rucsacurilor sau a ținutelor mai puțin rafinate, alte femei iși achiziționează doar portofele de damă elegante.

Iată un scurt top al celor mai elegante portofele din colecția Ilsedo

1. Portofel damă din piele ecologica Wendy, gri
Pielea ecologică, extrem de apreciată pentru similitudinea cu cea naturală este încă o dată o alegere irezistibilă. Portofelele din piele ecologică sunt și o variantă foarte ușor de întreținut, curățat și purtat. Potrivite pentru marea majoritate a ținutelor, aceste modele atrag atenția prin diversitatea nuanțelor și aspectul plăcut.

2. Portofel geometric și luminos Eileen, negru
Negru este non-culoarea cu care nu veți da niciodată greș. Cu un design subtil, portofelul oferă o capacitate mare de depozitare: 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment închis cu fermoar pentru monede și 8 compartimente pentru carduri. Sistemul de închidere principal este cu capsă, iar pentru unele compartimente cu fermoar.

Portofel geometric și luminos Eileen, negru


Atât de rafinat și totusi are capacitatea de a atrage imediat atenția, portofelul este o încântare pentru orice femeie. Finisajele atent lucrate sunt detaliul ce întregește complet tabloul unui accesoriu perfect. Este considerat, de asemenea, cadoul ideal cu care vă puteți face remarcat în ochii unei femei.

3. Portofel damă mini din piele ecologică Tessa, negru
Variantele mini ale portofelelor sunt extrem de practice pentru persoanele care nu au foarte multe carduri/acte pe care să le poarte constant. Portofelul este, pe de o parte, o modalitate practică prin care puteți câștiga mai mult spațiu în geantă, iar, pe de altă parte, accesoriul care vă poate scoate din anonimat.

Pielea de înaltă calitate oferă un plus considerabil desing-ului elegant. Compartimentarea eficientă vă va face să uitați că ați ales varianta mini: 1 compartiment principal care se închide cu fermoar, 1 compartiment interior pentru monede, carduri, banconte și acte.

4. Portofel damă din piele ecologică Noella, culoare roz, motive florale
Cu un design floral excepțional, portofelul cu motive florale este vedeta sezonului de primăvară. Este perfect pentru ținute viu colorate, dar și pentru femeile care iși doresc o pată de culoare pe un outfit all-black.

5. Portofel damă din piele ecologica Lesya, bej
Detaliile sunt cele care fac diferența și care au pus accentul deplin pe eleganță. Nuanțele de auriu se îmbină perfect cu cusăturile perfecte și bejul predominant al portofelului.

Portofel femei: eficiență și stil într-un singur accesoriu

Portofelul este articolul vestimentar de mici dimensiuni care poate transforma orice ținută ștearsă într-una de invidiat. Totuși, pe lângă rolul lor estetic, un portofel femei trebuie să iși demonstreze și utilitatea specifică pentru care a fost achiziționat.

Stocarea și păstrarea în condiții sigure a documentelor, bancnotelor și actelor personale este utilitatea principală pe care portofelul o are. Totuși, moda și stilul prezentului au demonstrat că cele mai frumoase portofele pot fi totodată și cele mai utile.

Portofel dama din piele ecologica Wendy


Puteți îmbina utilul cu plăcutul și să alegeți din variantele de portofele femei la modă care să vă ofere spațiul necesar pentru nevoile dumneavoastră.

Diversitate, coloristică și actualitate

Numeroasele modele de portofele vă oferă posibilitatea de a selecta exact produsul ce este pe gustul dumneavoastră. Astfel, atât timp cât iți stabilești criteriile de selecție, achiziționarea unui astfel de accesoriu nu mai reprezintă o mare bătaie de cap.

Care este nuanța pe care vrei să o porți sezonul acesta? Dar modelul? Înainte de a porni căutarile portofelului ideal, setează-ți câteva caracteristici elementare, iar cumpărăturile vor dura mai puțin.
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!