Rucsacuri pentru copii potrivite pentru noul an școlar 2022

Rucsacuri pentru copii potrivite pentru noul an școlar 2022

Rucsacurile sunt accesorii pe care, mai devreme sau mai târziu, trebuie să le luăm în considerare ca părinți. Timpul zboară, copiii cresc și nevoile lor se schimbă rapid. Alegerea unui rucsac pentru copilul tau nu este atat de simpla pe cat pare. Evident, sănătatea copilului este în joc, deci aceasta nu este o decizie care trebuie luată ușor. Există multe modele pe piață, cu diferite materiale și dimensiuni. Desigur, gusturile copilului trebuie să fie luate în considerare, dar este, de asemenea, necesar să se aleagă un model care să nu compromită bunăstarea sa.

Pentru a împiedica copilul să-și rănească spatele și având în vedere morfologia sa, este recomandat să pariați pe un rucsac adaptat dimensiunii și vârstei sale. De asemenea, este foarte important ca modelul pe care îl alegeți să aibă un buzunar principal mare, precum și buzunare mici pentru a depozita cu ușurință lucrurile. Este bine să alegeți modele din materiale impermeabile și ușor de curățat, deoarece datorită utilizării lor zilnice, rucsacurile sunt murdărite frecvent.

 

Rucsac cu un compartiment mare și alte două în exterior

Cu un rucsac în culori strălucitoare, este de două ori mai distractiv pentru copii să-l poarte, fie la grădiniță, fie într-o excursie la grădina zoologică sau la școală! În compartimentul principal mare există spațiu pentru gustări. Există, de asemenea, modele ce au un buzunar separat de plasă pe partea exterioară a rucsacului. Un alt buzunar mic pe partea din față poate fi folosit pentru a depozita un termos, de exemplu. Acestea sunt modele de rucsacuri tradiționale, adică cele care sunt fixate pe spate. De asemenea, au două curele reglabile, de obicei, care se agață de umeri. În mod normal, acestea sunt căptușite pentru a oferi copilului un plus de confort.
  • Rucsac tip sac
Există, de asemenea, modele stil sac de pus pe umăr. Ele sunt, de obicei, variantele preferate ale adolescenților, deși cei mai tineri le plac. Rucsacul de acest fel este recomandat numai dacă nu este nevoie de multe lucruri.
  • Rucsac cu roți
Există, de asemenea, rucsac cu roți. Aceste modele au exact aceeași formă ca modelele anterioare, cu diferența că sunt mobile. Avantajul acestora este că greutatea nu afectează umerii copilului. Desigur, aceasta nu este o astfel de opțiune practică atunci când trebuie ca cei mici să meargă pe scări sau atunci când podeaua nu este netedă.
  • Rucsac cu paiete
Acest model este unul preferat de către fetițe, datorită aplicațiilor din paiete reversibile sau nu. Unele modele includ urechi, pentru a da aspectul unui personaj din desene animate.
  • Rucsac cu unicorni, pisicuțe
Rucsacul cu pisicuțe și unicorni este îndrăgit de copii, în special de cei mai mici. Acesta are, în general, un compartiment principal, în care își aceștia își pot pune rechizitele. Multe dintre aceste modele au paiete, pentru un plus de unicitate.

Rucsacul este elementul indispensabil oricărui copil, fiind util atât la grădiniță, cât și la școală. Este important ca acesta să nu transporte un volum mare de greutăți, întrucât coloana copiilor poate avea de suferit. Diversitatea actuală de modele păstrează noile trenduri în materie de rucsac, iar tipurile cu desene nu se vor demoda niciodată.

 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!