Portofele de bărbați, cadoul cu care nu dai niciodată greș

Portofele de bărbați, cadoul cu care nu dai niciodată greș
Accesoriile pentru bărbați sunt numeroase. Cel mai căutat și folosit este portofelul. Când ne gândim să cumpărăm un cadou cuiva drag din viața noastră, ne orientăm după ceva ce îi poate fi de folos.

Portofelul este cadoul cu care nu vei claca niciodată. Este un accesoriu ce se folosește zi de zi. Pe lângă utilitatea sa, acesta reprezintă și personalitatea celui ce-l deține.

Majoritatea portofelelor pentru bărbați vor fi din piele naturală sau piele ecologică, de culori închise. Fiind o necesitate, nimeni nu va fi dezamâgit de un astfel de cadou.

Tipurile de portofele pentru bărbați

Pentru persoanele mai sportive, care petrec mult timp în aer liber, portofelele sport vor fi alegerea ideală. Ele sunt mici, având un singur compartiment. Este realizat pentru depozitarea lucrurilor strict necesare precum cardurile și bacnotele.

De regulă, acestea vor avea un singur fermoar pe post de sistem de închidere. Avantajele acestor portofele este rezistența crescută la apă.

Portofelele pliabile sunt de două tipuri:
Ø Cu pliere dublă (bifold);
Ø Cu pliere triplă (trifold).

Sunt cele mai utilizate portofele. Utilitatea lor le-a făcut să fie atât de populare printre preferințele bărbaților. Persoanele organizate, care sunt mereu atente la detalii, vor alege mereu un astfel de portofel.

Compartimentarea este una inteligentă, astfel, cardurile vor fi separate de bacnote, iar actele, precum permisul de conducere și actul de identitate, vor avea locul lor.

Pentru persoanele care călătoresc des, fie din motive de business, fie din motive personale, portofelele potrivite vor fi cele mari, mai voluminoase și extrem de bine compartimentate, mai exact, portofelele pentru călătorii.

Compartimentarea ce o oferă un astfel de portofel, ajută deținătorul să își găsească foarte ușor cele necesare. Banii pot fi așezați în ordine descrescătoare a valorii, monedele vor fi depozitate separat, cardurile se pot așeza în funcție de importanța lor, iar actele în altă parte a portofelului, separate de celelalte lucruri.

Superstiții despre dăruirea unui portofel

Cadourile vor fi mereu lucruri noi, nefolosite. Iar această regulă trebuie respectată cu sfințenie când vrem să facem cadou un portofel pentru un bărbat special din viața noastră. Se spune că portofelele folosite, au asupra lor ghinioanele proprietarului anterior. Astfel, acestea se vor transfera către cel ce va deține portofelul.

În Japonia, se spune că bărbații ar trebui să aibă un portofel nou la începutul fiecărui sezon de primăvară. Dar, mai important, acesta să poată ține bacnotele intacte, neșifonate. Acest obicei mărește succesul financiar.

Portofelele de culoare neagră sunt catalogate ca fiind reprezentative pentru bogăție. Prin urmare, superstițiile spun că ele vor fi foarte potrivite pentru cei ce doresc să avanseze în carieră.

Nu uita, ca atunci când faci cadou un portofel, să pui măcar o monedă în acesta. Semnificația obiceiului este strâns legată de prosperitate.

Ce poate fi mai frumos decât un cadou cu puțină poveste în spate? Prin urmare, cadourile cele mai potrivite pentru bărbați sunt portofelele. Indiferent de stilul de viață a persoanei, vei avea de unde alege.

Pe piață vor exista și modele de lux, dar și cele mai de buget. Important este ca portofelul să fie rezistent, deoarece va fi folosit zilnic.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!