Portofel sau portcard pentru bărbați?

Portofel sau portcard pentru bărbați?
Un bărbat elegant este un bărbat respectat. Acest lucru îl putem observa de atât de multe ori, în fiecare zi. Ai fost vreodată la o întâlnire romantică sau de afaceri, în oraș, unde ai fost nevoit să ai o ținută elegantă sau casual, care să facă o impresie foarte bună, iar la sfârșitul întâlnirii a trebuit să plătești, însă portofelul sau portcardul tău era zgâriat sau rupt, iar tu încercai să îl ascunzi față de ceilalți? Ei bine, un portofel sau un portcard elegant, din piele sau dintr-un material de calitate, fie că este vorba de un model clasic sau model cu imprimeu, contează atât de mult și creează o ultimă impresie persoanelor de care ești alături.

Există o vorbă care spune că detaliile pot face diferența, iar acest lucru este 100% adevărat. De ce? Bărbații, la fel de mult ca femeile, trebuie să aibă grijă la felul în care se îmbrac și felul în care asortează ținuta cu restul accesoriilor. Așa cum degeaba un bărbat are o casă sau un apartament, însă acea încăpere este mobilată cu mobilă foarte veche, tot așa, doar că invers, un bărbat are bani, dar nu îi ține într-un portofel sau într-un portcard de calitate.

Ei bine, mai departe vă vom povesti părerea noastră despre avantajele unui portofel sau portcard bărbați, în care obiectivitatea va fi primordială, ce caracteristici contează cel mai mult atunci când achiziționăm un portofel sau portcard, pentru ce fel de ținute se asortează fiecare și nu în ultimul rând, care dintre acestea sunt oportune să le luăm, atunci când mergem în oraș, într-o excursie, o întâlnire romantică, de business, sau pur și simplu la o ieșire relaxantă la shopping.

Portofelul de bărbați - Cum faci alegerea acestui accesoriu?

Atunci când un bărbat trebuie să facă o alegere precum cumpărarea unui portofel potrivit, de cele mai multe ori mai multe probleme apar, din cauza nehotărârii. Ei bine, atunci când un bărbat optează să cumpere un portofel potrivit, trebuie să ia în considerare anumite aspecte cum ar fi aspectul și designul portofelului: dacă ești tipul de bărbat simplu, ei bine, nu uita, un portofel cu design minimalist este de cele mai multe ori versatil, alături de care poți asorta atât ținute casual, cât și ținute formale.

Un alt aspect de care trebuie ținut cont atunci când dorești să alegi un portofel potrivit stilului tău, este alegerea mărimii potrivite. Cu toții știm că mărimea unui portofel variază, iar cel mai practic lucru pe care poți să îl faci, înainte să cumperi un alt portofel, este să iei fostul portofel, să scoți din acesta toate lucrurile din el, să vezi câte sunt, să elimini ce nu ai nevoie neapărat, să vezi cu câte ai rămas și să te poți gândi la mărimea potrivită a noului portofel, ținând cont de câte lucruri trebuie neapărat să ții în noul portofel. Bărbații optează pentru un portofel, pentru că în el încap tot mai multe lucruri: de la actul de identitate, permis sau bani, la carduri, bonuri sau poze.

O greșeală comună pentru bărbați, în alegerea unui portofel este faptul că aceștia își limitează opțiunile cu privire la materialul din care este creat portofelul. Să nu uităm faptul că, deși poate un portofel care se asortează cu geanta de business oferă un aspect elegant, în același timp, acest aspect nu este obligatoriu. Important este că trebuie neapărat ținut cont ca pe primul loc să poziționăm funcționalitatea unui portofel, apoi aspectul.

Calitatea unui portofel este unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie luate în considerare atunci când dorim să cumpărăm unul. De precizat este că un portofel care este creat din piele naturală, chiar dacă este puțin mai scump ca restul, va rezista un timp mai îndelungat și cu siguranța va avea o viață mai durabilă decât unul făcut din imitație de piele.

portofele barbati

Portcardul de bărbați
Dacă ești un bărbat de afaceri și dorești să ai strict doar cardurile și ceva bani cash la tine, fără să te mai stresezi să ai un portofel încărcat, ei bine, cea mai bună soluție pentru tine este portcardul. Un portcard este o modalitate practică de a stoca carduri de credit, debit, cartea de identitate, astfel încât să poți să fii în siguranță, cu un portcard mic și ușor de depozitat în buzunarul tău.

portcardul este un portofel minimalist în care poți ține lucrurile ușoare, simple și compacte, eliberând spațiu suplimentar în buzunar pentru restul lucrurilor tale. De asemenea, un portcard te scutește de complexitatea și potențiala durere de a purta un portofel tradițional voluminos în buzunar, permițându-ți să porți doar ceea ce este important alături de tine.

Cel mai avantajos aspect la un portcard care vine în complementaritate cu luarea în considerare a volumului din buzunare, care este o prioritate, este faptul că aceste portofelele minimaliste sunt mici, finuțe și eficiente. Se pot încadra în orice buzunar, fără să aibă umflături inestetice și cu siguranță te obligă să porți doar ceea ce este absolut necesar în acesta. Să nu uităm, un portofel mai subțire îți oferă mai mult spațiu în buzunare pentru chei, telefon sau alte obiecte personale esențiale. Cele mai bune portofele subțiri, cum este portcardul, pot încăpea confortabil în buzunarul din față, ceea ce te va împiedica să stai pe portofel și pe tot ce este în interiorul acestuia, ceea ce este un avantaj destul de mare, cu privire la confortul personal.

Când vorbim despre achiziționarea unui portcard barbati, ei bine trebuie luat în considerare calitatea acestuia. Dacă putem vorbi despre material, în timp ce unele dintre cele mai de bune și durabile portcarduri sunt realizate din piele clasică, de înaltă calitate, altele au construcții metalice moderne. Indiferent în ce direcție mergi, asigură-te că materialul este robust și durabil.

portcard barbati


Concluzii

Fie că ești genul de bărbat simplu, sau unul extravagant, întotdeauna trebuie luat în considerare, pe lângă gustul aspectului sau designului portofelului preferat, calitatea acestuia, care trebuie să fie primordială. Astfel, durabilitatea acestuia va fi mai lungă, iar tu te vei bucura tot mai mult pe parcursul folosirii acestuia de el. Văzând acum avantajele atât unui portofel barbati, cât și a unui portcard, tu ce fel de portofel preferi, unul clasic în care poți să introduci mai multe obiecte, sau unul slim, minimalist în care să pui doar cardurile și ceva cash?

Vizualizati intreaga noastra colectie de portofele pentru barbati!


portofele
 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!