Ghid pentru alegerea unor portofele de bărbați

Ghid pentru alegerea unor portofele de bărbați

În ultimii ani, bărbații au început să conștientizeze importanța portofelelor bărbătești. Este un accesoriu ce nu poate să fie neglijat în garderoba lor. Atitudinea unui bărbat este definită de către modelul de portofel pe care-l deține.


Ținutele elegante sunt ușor de îmbrăcat, însă portofelul bărbătesc este detaliul ce te diferențiază. Cele mai căutate portofele de bărbați sunt cele din piele naturală.

Reprezentanții masculinității poartă accesorii puține, însă cu un impact major asupra imaginii și statutului lor. Unul dintre aceste puține accesorii este portofelul. Prin urmare, el trebuie să fie impecabil din toate punctele de vedere.
 

De ce să cumperi portofele de bărbați?

După cum bine știi, adevăratele portofele pentru bărbați sunt realizate din piele naturală. Aceasta este un material de înaltă calitate, ce și-a câștigat renumele foarte repede printre bărbați.

Paradoxal vorbind, un portofel bărbătesc este cel ce are grijă și la propriu și la figurat de identitatea celui ce-l poartă.

Portofelele pentru bărbați sunt un cadou apreciat. Fiecare are nevoie de așa ceva. Așa cum femeia își păstrează lucrurile în siguranță într-o poșetă mai aparte, așa și bărbatul va avea nevoie de un portofel pentru depozitarea în siguranță a:
Ø Bancnotelor;
Ø Monedelor;
Ø Permisului de conducere;
Ø Actului de identitate;
Ø Cardurilor;
Ø Pozei cu persoana iubită.

Există mai multe tipuri de portofele, specifice pentru necesitățile fiecărui gentelman:
1. Portofele cu pliere – dublă sau triplă; sunt folosite de 90% dintre bărbați; sunt foarte utile; ideale pentru bărbații calculați și foarte organizați.
2. Portofele sport – ideale pentru firile mai sportive; au un singur fermoar și un singur compartiment; sunt foarte rezistente la apă;
3. Portofele de călătorie – sunt mari, voluminoase, cu foarte multe compartimente; obiectele esențiale, precum pașaportul, îți vor fi mereu la îndemână;
4. Portofele subțiri – perfecte pentru evenimentele importante; o altă variantă a lor sunt portcardurile cu clipsuri speciale pentru bancnote.

Fiecare tip de portofel bărbătesc enumerat mai sus nu trebuie să lipsească din vestimentația unui bărbat. Fiecare are rolul lui și poate fi purtat la anumite ținute și în anumite împrejurări. Modul în care este folosit spune foarte multe despre ce-l ce îl deține.
 

Portofele bărbătești din piele naturală


Cele mai căutate portofele bărbătești sunt realizate din piele naturală. Totul se datorează proprietăților sale. Portofelele de bărbați din piele naturală sunt perfecte persoanelor ce adoră lucrurile foarte bine făcute.

Așadar, pielea naturală vine la pachet cu caracteristici greu de ignorat atunci când vrei să cumperi un astfel de portofel.
  1. Confortul

Pielea naturală este cunoscută pentru confortul ce-l oferă. Portofelele bărbătești din piele naturală sunt moi la atingere. Dacă o pereche de încălțăminte este atât de comodă, doar imaginează-ți cât de ușor de utilizat este un portofel din piele naturală.
 
  1. Durabilitatea

Când vine vorba despre portofelele bărbătești vorbim despre durabilitate. Probabil ai observat la bărbații din jurul tău că au aceleași portofele de ani de zile. Ei bine, acestea sunt realizate din piele naturală.

Pielea este foarte rezistentă, impermeabilă și maleabilă. Această caracteristică a făcut-o atât de cunoscută de-a lungul anilor.
 
  1. Aspectul

Portofelele din piele naturală își păstrează același aspect în timp. Este un material ce nu se demodează niciodată. Pielea naturală este extrem de elegantă, rafinată și oferă un look aparte celui ce o poartă.
 

De ce sunt atât de apreciate portofelele din piele pentru bărbați?


Portofelele din piele naturală bărbătești sunt un accesoriu elegant, apreciat de foarte multă lume. Eleganța emanată de un astfel de accesoriu, banal la prima vedere, este de neegalat.

Chiar dacă odată cu avansul tehnologic au început să apară „portofele” virtuale, adevărații bărbați tot vor tinde spre un portofel din piele. Este elementul cheie atunci când vorbim despre un eveniment important personal sau profesional.

Din păcate, portofelele din piele nu sunt tocmai foarte accesibile, datorită prețului lor. O variantă aproape la fel de perfectă ca și portofelele din piele naturală sunt cele din piele ecologică.

Este cadoul perfect cu care nu ai cum să dai greș. Un semn de impunere și superioritate constă în aspectul portofelului bărbatului. Dacă acesta este îngrijit, atunci și cel ce-l poartă este o persoană atentă cu el însuși și cu restul persoanelor din jurul lui.

Portofelele din piele au devenit un indicator al bărbăției, al masculinității, fiind cireașa de pe tort a unei vestimentații casual, office sau elegante.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!