Ce gentuțe de damă poți purta în această toamnă?

Ce gentuțe de damă poți purta în această toamnă?
Dacă vei întreba orice femeie despre cât de multe gentuțe de damă ar trebui să aibă o doamnă sau domnișoară, răspunsul va fi mereu același:

Mereu sunt prea multe, dar niciodată suficiente!

Unele vor spune că au nevoie de o poșetuță pentru fiecare stare de spirit. Altele pentru fiecare sezon sau, de ce nu, pentru fiecare lună din an. Nu uita, niciodată nu sunt prea multe poșete!

Deoarece se apropie toamna, un anotimp plin de culoare, ne-am gândit să îți prezentăm câteva modele de poșete de damă pe care le poți asorta ținutelor din acest sezon.

Orice geantă pe care o porți îți va defini stilul și te va scoate din anonimat. Intră pe Ilsedo.ro pentru a găsi poșeta potrivită personalității tale!
 

Geanta de umăr Aissa


Pentru că toamna este îmbrăcată în culori precum roșul, ruginiul, maroul și bejul, ne-am gândit să îți prezentăm geanta de damă de umăr Aissa. Este o poșetă de dimensiuni mai mici, 22 x 14 x 8 cm, dar perfecte pentru o plimbare prin parc, prin covorul de frunze.

Nu trebuie să îți faci griji nici de rezistența ei. Iar dacă ești adepta pielii ecologice de înaltă calitate, gentuța Aissa este destinată ție. Bareta este detașabilă și ajustabilă, în funcție de cum preferi să o porți.  Prezintă un lanț mai gros, auriu, ce oferă un design modern stilului tău.

Deoarece în poșeta unei doamne vei găsi mereu și lucruri la care nu te așteptai, compartimentarea acestei genți este realizată conform nevoilor femeilor. În interior vei găsi două compartimente închise cu ajutorul unui capac cu capsă.

Detaliile sale atrăgătoare și silueta dreptunghiulară va scoate pe oricine din anonimat. O poți găsi în culorile:
Ø Roșu;
Ø Bej;
Ø Negru;
Ø Roz;
Ø Maro.
 

Geanta Ilsedo


Pentru doamnele și domnișoarele ce-și doresc o poșetă mai mare, geanta de damă Ilsedo este varianta potrivită. Chiar dacă abordezi o ținută mai simplă, geanta Ilsedo o va completa perfect.

Geanta de damă Ilsedo este realizată din piele ecologică de o calitate premium, ce are un design inovator. Desigur, poți purta cu ușurință laptopul, dosarele cu acte, datorită dimensiunilor sale.

Compartimentarea te va cuceri de la prima secundă. În interior prezintă un spațiu închis cu ajutorul unui fermoar și vei mai avea un buzunărel exterior pentru telefonul mobil. Așadar, fiecare element din geantă îți va fi la îndemână.
 

Geanta Carrken


După cum am spus și mai sus, niciodată nu vei avea suficiente poșete. Câteodată vei avea nevoie de unele cu dimensiuni mai mari, altă dată de unele mai mici, iar câteodată ți-ai dori să nu porți cu tine mai mult decât portofelul.

Prin urmare, geanta de damă tip portofel Carrken este o poșetuță de care te vei îndrăgosti. Confecționată din piele ecologică de înaltă calitate, oferă o compartimentare necesară pentru o poșetă atât de mică, de doar 18 x 4 x 11 cm.

Vei avea parte de:
Ø Un compartiment principal închis cu un fermoar;
Ø Un compartiment interior special pentru monede, carduri, bacnote și acte;
Ø Un compartiment frontal pentru telefonul mobil.

Prin urmare, pentru zilele mai libere, vei avea un accesoriu ce este și portofel și geantă, toate lucrurile tale fiind în siguranță.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!