Ce modele de genți de damă să alegi în funcție de sezon?

Ce modele de genți de damă să alegi în funcție de sezon?
Modelele actuale de genți de damă rămân în continuare accesoriul preferat al doamnelor și domnișoarelor. Deși sunt în trend încă din cele mai vechi timpuri, femeile parcă nu se pot despărți de cele care completează negreșit orice outfit.

În fiecare an, noi variante de genți ies pe piață, toate în asentimentul modei vestimentare. Pentru că reprezintă un obiect care condimentează și pun punctul pe „i” într-o ținută, gențile nu sunt alese doar pentru cât sunt de practice. Aceste accesoriu este achiziționat și pentru a completa ținutele de zi cu zi, cele de gală sau pe cele de ocazii.

Toamna: sezonul ideal pentru o geantă damă cu lanț pentru mână și baretă pentru umăr Aissa

Roșu este culoare pe care toată lumea o asociază pasiunii. Nuanța puternică, te poate scoate din anonimat în absolut orice apariție publică. Asigură-te că outfit-ul tău de toamnă are o pată de culoare care să te pună într-o lumină plăcută.

Suficient de încăpătoare pentru un portofel de dimensiuni medii sau mici, dar și pentru obiecte personale, atât de necesare unei femei, geanta este o reală plăcere în acest sezon. Culoarea oferă acea senzație de actualitate ținutei, iar modelul susține pe deplin tendințele anului 2022.

Geanta damă cu lanț pentru mână și baretă pentru umăr Aissa, bej este un alt exemplu de accesoriu must-have în acest sezon. Nuanța caldă este pe deplin compatabiliă culorilor predominante ale acestei perioade: galbenul frunzelor ce au părăsit copacii sau ruginiul celor care au format deja un covor pe pământ.

Modul în care porți geanta de definește! O geantă purtată în mână oferă o senzualitate și eleganță aparte unei femei. Atunci când te pregătești de o întâlnire de afaceri sau un eveniment rafinat, este chiar indicat să alegi această manieră. Zilnic, bareta pentru umăr este chiar un ajutor pentru a purta un astfel de accesoriu și pentru a te folosi, totodată, în mod practic de el.

Primăvara și vara se poartă geantă damă din piele ecologică Ilsedo

Sezonul de vară, în special, necesită mult mai multe produse de make-up sau îngrijire personală pe care să le ai în proximitatea ta. Astfel, când vrei să dai un refresh machiajului, o geantă încăpătoare în care să stochezi produsele de care ai nevoie este ideală.

Geanta damă din piele ecologică Ilsedo este preferată de femei în aceste sezoane pentru aspectul său. Nuanțele de roz și bej ale genții se îmbină într-un model versatil și foarte ușor de asortat, indiferent de stilul pentru care optezi.

Pielea ecologică de înaltă calitate asigură o rezistență sporită la purtări repetate, în condiții normale de utilizare. Vei sesiza, de altfel, că vei putea șterge imediat petele de înghețată din zilele de vară însorite, de ciocolată sau alte alimente.

Ușor de întreținut, practică și deosebită ca aspect, geanta din piele ecologică este o încântare pentru orice reprezentată a sexului frumos. La cumulul de factori ce face această geantă specială se adaugă și detaliile și finisajele fine și atent lucrate.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!