Cum alegi un rucsac pentru fetițe

Cum alegi un rucsac pentru fetițe
Alegerea rucsacului potrivit fetiței tale poate fi cu adevărat o aventură. Așadar, nu este deloc o sarcină ușoară. Este esențial să ții cont de câteva aspecte, atât pentru plăcerile fetiței tale, cât și pentru sănătatea ei. O să vă oferim în acest articol câteva informații necesare alegerii unui rucsac pentru fetițe.

Până la urmă, este foarte important ca fetița ta să se bucure de accesoriul pe care i l-ai dăruit și să se folosească cu adevărat de acesta. În funcție de vârsta la care se află copilul tău, nevoile sale se pot schimba. Astfel, va trebui să oferi mai multă atenție următoarelor caracteristici.

Dimensiunile rucsacului pentru fetițe

Într-un rucsac pentru copii, ar trebui să încapă rechizitele, pachețelul cu mâncare, cheile și telefonul micuței. Cu toate acestea, nu poți achiziționa orice fel de rucsac. Acesta trebuie să fie adaptat vârstei.

Prin urmare, dimensiunile se vor învârti în jur de 35 – 38 de cm. Adâncimea poate ajunge până la 18 cm. Ghiozdanul ar trebui să se întindă de la nivelul umerilor până la nivelul taliei.

Greutatea rucsacului gol nu ar trebui să întreacă 10% din greutatea fetiței tale. Astfel, vei alege un rucsac perfect pentru vârsta sa.

Cele mai confortabile curele pentru rucsac au o grosime de 4 sau 5 cm. Evită să alegi rucsace cu curelușe tari. Alege curelușe ajustabile și moi. Fetița ta le va iubi cu siguranță.
 

Culorile specifice unui rucsac pentru fetițe


Cele mai apreciate ghiozdane de către fetițe sunt cele cu desene animate sau care reprezintă anumite animăluțe, precum ursuleți, iepurași, pisicuțe sau cățeluși. Totul depinde de ceea ce preferă prințesa ta.

Această tendință a apărut în urma nevoii de conștientizare a copiilor, încă de la vârste fragede, asupra importanței mediului înconjurător. Pitica ta va învăța indirect să iubească animalele. Ghiozdanele cu animăluțe sunt ca și niște mici mementouri legate de natură.

Rucsacurile potrivite fetițelor ar trebui să fie vesele și potrivite vârstei. În altă ordine de idei, culorile potrivite pentru fetițe sunt cele vii. Prințesa ta merită tot ce este mai bun.
 

Materialul potrivit ghiozdanului prințesei tale


Ca și mamă, știi că fetița ta nu va avea prea mare grijă de lucrurile personale. Prin urmare, va trebui să te orientezi după un material rezistent. În funcție de buget, poți opta pentru ghiozdane din piele naturală sau piele ecologică.

Pielea naturală este recunoscută pentru durabilitatea ei. Pe lângă că este foarte rezistentă, datorită texturii ei puțin moi, va fi un ghiozdan confortabil pentru fetița ta.

Pe de altă parte, dacă îți dorești un ghiozdan dintr-un material ce nu implică suferința animalelor, puțin mai ușor și mai ieftin, poți opta pentru pielea ecologică.

Este un material realizat 100% cu ajutorul proceselor chimice. Pielea ecologică de înaltă calitate va fi aproape la fel de rezistentă ca și pielea naturală, dar mai ușoară și mai ieftină.

Nu uita să ții cont de dorințele fetiței tale. Nu este obligatoriu să îi cumperi un ghiozdan roz. Dacă ea iubește albastrul sau verdele, cumpără-i un rucsac pentru fetițe conform plăcerilor ei. Copiii se plictisesc repede de lucrurile personale, însă dacă sunt exact după cum prințesa ta își dorește, îl va folosi cu plăcere zilnic.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!