Cum să alegi un portofel bărbătesc pentru partenerul tău?

Cum să alegi un portofel bărbătesc pentru partenerul tău?
Cadourile sunt atenții prin intermediul cărora le transmitem celor din jur cât de mult înseamnă pentru noi și cât de mult ne încântă să îi vedem fericiți. Un portofel bărbătesc este unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru el.

Indiferent de momentul special pe care îl sărbătoriți, cadourile sunt elemente care nu trebuie să lipsească, ele fiind dovada respectului, iubirii și aprecierii pe care le simțim. Un portofel este potrivit pentru o aniversare de cuplu, o onomastică sau celebrarea vârstei.

Este adevărat că, în fond, gestul contează, însă pentru a-i transmite partenerului sentimentele amintite anterior, trebuie să oferim atenție asupra unor detalii. Nu ne dorim ca portofelul să nu fie pe placul lui sau să nu i se potrivească, nu-i așa?

4 aspecte pe care să le ai în vedere atunci când alegi un portofel bărbătesc

Fie că vorbim despre tată, bunic, un prieten sau partenerul de viață, oferă un cadou nu scump, ci de bun-gust. Mult mai puțin este relevant prețul sau brand-ul unui portofel bărbătesc în comparație cu calitatea acestuia. Iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei să îi faci cadou partenerului un portofel:
  • Dimensiunea
Cel mai bun reper pentru ceea ce i se potrivește partenerului sunt lucrurile actuale. Mărimea acestui accesoriu pe care îl deține în prezent este cea care te va conduce spre alegerea portofelului ideal. O variantă mult prea mare s-ar putea să nu-i surâdă, ținând cont că marea majoritate a bărbaților obșinuiesc să îl poarte în buzunarul blugilor, genți, serviete sau borsete.
  • Culoarea
Adesea portofelele masculine se fabrică în nuanța neagră. Nu este greșit, însă, niciuna dintre celelalte culori specifice genului bărbătesc. Totuși, dacă este un iubitor al negrului sau dacă toate portofelele pe care le-a avut au avut această nuanță, alege varianta cu care nu vei da greș.
  • Compartimentarea
Comparativ cu femeile, bărbații urmăresc mai mult accesoriile practice decât cele care au un aspect deosebit. Oferă un cadou util, practic și compact. Portofelele pentru bărbați au spațiile destinate bancnotelor, compartimentul pentru monede, dar și locurile special destinate cardurilor și documentelor personale.
  • Materialul: detaliul ce face diferența
Persoanele care apreciază calitatea vor identifica imediat proprietățile unui portofel bărbătesc realizat dintr-un material calitativ. Un detaliu atât de important, uneori lăsat pe planurile secundare, materialul din care sunt realizate portofelele face diferența din punct de vedere al perioadei de utilizare.

Portofelul este un accesoriu extrem de des folosit și, deci, expus persoanelor din jurul nostru. De îndată ce aspectul acestuia începe să se deterioreze, recomandat este să fie înlocuit cu unul nou. Oferă-i partenerului tău un portofel de care să se bucure pentru o perioadă lungă și nu pentru scurt timp.

Pielea naturală rămâne, în continuare, o alegere situată în topul preferințelor atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Materialul de înaltă calitate rămâne neschimbat indiferent de frecvența cu care portofelul este utilizat.

Finisajele atent lucrate sunt detalii care încoronează un cadou perfect. Fără niciun dubiu, partenerul tău se va bucura de un astfel de cadou.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!