Cum asortezi ținutele tale cu genți de damă elegante?

Cum asortezi ținutele tale cu genți de damă elegante?
Unele dintre micile plăceri ale femeilor sunt gențile. Ele au dobândit o poziție fruntașă în clasamentul celor mai populare accesorii purtate de către reprezentantele frumuseții. Acest loc se datorează faptului că au reușit să facă viața tuturor mult mai ușoară, fiind extrem de utile zi de zi.

Cu ajutorul lor, o femeie își poate depozita toate lucrurile necesare și cele specifice, pentru ”urgențe”, fără ca mâinile să fie ocupate. Iar, pe lângă utilitatea lor, vor completa perfect ținuta.

Însă, procesul de asortare poate fi unul destul de dificil, mai ales când ai un număr mare de genți elegante. Unele criterii, precum stilul vestimentar, tipul de pantofi, culorile, pot fi câteva elemente importante în alegerea genții potrivite.

Asortarea genții elegante pentru dame - în funcție de culori

Evident, aceeași poșetă nu va merge pentru toate ținutele pe care le ai. Astfel, vei avea nevoie de diversitate. Este util de știut cum se poate asorta geanta în funcție de culorile pe care le porți:

Ø Culorile neutre
Orice ținută are nevoie de o pată de culoare. Așa este în lumea modei, mai ales când întregul stil este alcătuit din non culori și din culori neutre. Prin urmare, pentru astfel de culori, gențile pot varia foarte mult. Începând de la culori pastel, până la cele mai aprinse, precum roșul focului, verdele pădurii sau albastrul cerului.

Ø Culorile vii
Pentru ținutele mai vii, mai îndrăznețe, optează pentru piese vestimentare în nuanțe mai pale. Un roz deschis, un verde ca și menta sau o nuanță apropiată de cea a lavandei, se vor asorta perfect cu poșetele de mână albe, gri cărbune sau taupe.

Dacă totuși culorile aprinse te fac să arăți senzațională, atunci gențile de culori neutre vor complete garderoba.

Asortarea genții în funcție de stilul vestimentar

În funcție de ținutele pe care le abordăm, geanta nu poate fi un accesoriu pe care îl alegem la întâmplare. O geantă nu este doar pentru a transporta lucrurile de care ai nevoie, ci și un mod de a-ți scoate în evidență ținuta.

Ø Pentru ținutele elegante
Una dintre cele mai alese genți de purtat pentru ținutele mai elegante sunt cele de mici dimensiuni. Printre acestea se numără cele tip plic, perfecte pentru un eveniment precum o nuntă sau un botez, unde îți vei putea pune cele esențiale.

De obicei, materialele care se vor folosi pentru astfel de poșete sunt: pielea întoarsă și pielea naturală.

Ø Pentru ținutele casual
Ținutele casual se vor purta în mare parte zi de zi. Din acest motiv, gențile potrivite vor fi mari și încăpătoare. Culorile pot varia începând de la cele neutre, până la culori complementare ce vor scoate în evidență ținuta.

Ø Pentru ținutele office
Dacă lucrezi la birou, cu siguranță ai anumite ținute pe care le porți pentru a arăta mai profesionist. Prin urmare, poșeta pe care o alegi va fi mereu în concordanță cu îmbrăcămintea aleasă.

Astfel, materialul din care este concepută o astfel de geantă va fi pielea naturală. Ea va reda o alură de profesionalism și seriozitate pentru persoana ce o poartă.
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!