De ce să alegi pielea ecologică?

De ce să alegi pielea ecologică?

Pielea ecologică este un material ce înlocuiește pielea naturală. Din aceasta pot fi făcute genți, rucsace, pantofi și chiar geci. Materialul mai poate fi folosit în industria mobilei, cât și în lumea modei.


Există canapele ce sunt tapițate cu acest material. Ea este o alternativă ecologică, care are un aspect asemănător cu pielea naturală. Cele două sunt diferite ca și caracteristici, însă tot se apropie una de alta. Desigur, rezistența pielii naturale nu va fi întrecută niciodată de orice alt material.

Pielea ecologică este cel mai des folosită la rucsacuri și genți, deoarece este un material mai accesibil din toate punctele de vedere. Notele elegante și luxoase se păstrează cu ajutorul genților și rucsacelor din acest tip de material.
 

De ce să alegi genți și rucsace din piele ecologică?

Există câteva motive pentru care pasionații de fashion și nu numai vor alege rucsacele și gențile realizate din piele ecologică. Printre primele în clasament stau motivele etice.

Pielea ecologică nu supune nici un animal la vreo durere sau cruzime. Este 100% realizată din bumbac, acoperit cu un strat de poliuretan. Grija și iubirea pentru animale a scos la iveală nevoia unui material sintetic, asemănător cu caracteristicile pielii naturale.

Procesul de curățare a ghiozdanelor și rucsacelor din piele ecologică este mult mai simplu. Vei avea nevoie strict de o lavetă umedă, pentru a șterge suprafața murdară. Materialul se curăță foarte ușor spre deosebire de cele textile.

Față de pielea naturală, cea ecologică este mai ușor de manevrat, fiind foarte maleabilă. Din acest motiv gențile și rucsacele din piele ecologică sunt atât de îndrăgite. Chiar și obiectele de mobilier sunt îmbrăcate cu aceasta.

Materialul poate fi asemuit cu apa: ia orice formă. Se mulează la perfecțiune pe obiecte. Poate să fie de diferite culori. Astfel vei găsi gențile și rucsacele potrivite dorințelor personale.

Fiind asemănătoare cu pielea naturală, pielea ecologică este impermeabilă și elastică. Obiectele personale vor fi protejate în interiorul unei genți confecționate din acest material. Prețul este și el mai mic.

Pielea ecologică este foarte rezistentă la zgârieturi sau fisuri, datorită elasticității crescute. Dacă este întreținută în mod corespunzător, rucsacul poate fi purtat și ani de zile fără probleme.

Este hipoalergenică, fiind una dintre principalele motive pentru care părinții le cumpără copiilor ghiozdănele din piele ecologică.
 

Care sunt dezavantajele genților și rucsacelor realizate din piele ecologică?

Chiar dacă textura și caracteristicile sale sunt apropiate pielii naturale, pielea ecologică este obținută industrial. Este un material care se murdărește destul de repede, deci va trebui curățată des.

Alege doar pielea ecologică de înaltă calitate. Îți va da senzația unei genți din piele naturală, dar care este moale și plăcută la atingere. Pielea ecologică de o calitate joasă va fi rece și se va încălzi foarte greu.

Pielea ecologică este un material utilizat pentru foarte multe obiecte. Gențile și rucsacele fac parte din cele mai răspândite lucruri ce se bucură de avantajele pielii ecologice.

Dacă îți dorești ceva rezistent, dar la un preț mai accesibil decât pielea naturală, atunci rucsacele și gențile din acest material îți vor fi cele mai bune prietene.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!